SEZONA: 6

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Veseli i zabavni šou Volim Hrvatsku i ove je jeseni u vašim domovima! U šestoj sezoni družimo se s uigranom ekipom - kapetanima Goranom i Bojanom Navojcem i voditeljem Mirkom Fodorom - igramo poučne igre, testiramo naše znanje, pjevamo, plešemo, zabavljamo se. U svoje su timove i ove godine kapetani okupili poznate sportaše, pjevače, glazbenike, glumce, voditelje, koji će se nadmetati u prepoznavanju glazbenih hitova, poznatih sunarodnjaka, starih i neobičnih hrvatskih riječi, pokazati što znaju o televiziji i filmu, sportu, kako se snalaze u rješavanju premetaljki, a u zadnjoj igri o pobjedniku će se uobičajeno "pitati" i kolo sreće.
Tko će pobjedom otvoriti sezonu? U Goranovoj su ekipi: pjevačica iz grupe Colonija Ivana Lovrić, glumica Lana Gojak i glumac Siniša Ružić. Na suprotnoj strani u Bojanovoj ekipi su: glumica i voditeljica Lucija Helena Kajić, glumac Asim Ugljen i operna pjevačica Sandra Bagarić.
Navijajte, provjerite i vi svoje znanje, naučite nešto novo i zabavite se u svoj omiljeni game show Volim Hrvatsku!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • L'Eredità (2002)

    image
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.