poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Zapjevajte i zabavite se u društvu Mirka Fodora, kapetana - braće Navojec i njihovih gostiju. Posljednji put u petoj sezoni emisije - "okršaj" Goranovaca i Bojanovaca.
Na Goranovoj strani natjecat će se naš veslački olimpijac Valent Sinković, glumica Ana Maras Harmander te HTV-ov voditelj i urednik Branko Uvodić. Na suprotnoj strani u Bojanovom timu igrat će Martin Sinković, glumica Dora Fišter Toš i voditeljica Daniela Trbović.
Pođimo na još jedno veselo i zanimljivo putovanje Lijepom Našom. Okušajmo se u igrama i uživajmo u sjajnim izvedbama mladih i talentiranih pjevača - Alena Đurasa, Manuele Svorcan i Marijana Monića u pratnji Ante Gele i njegova benda.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • L'Eredità (2002)

    image
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.