poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 99

SADRžAJ

Inženjer Avellaneda kaže Gavioti neka pomaže g. Alonsu Santoveni koji je direktor odjela za odnose s javnošću. Gaviota kaže majci da je obitelj Montalvo zamolila inž. Avellanedu da je otpusti, no on to nije učinio nego ju je samo premjestio u Guadalajaru. James kaže Rodrigu da je Acacia ubila Melitona u samoobrani i da ju je to toliko uzdrmalo da je završila u psihijatrijskoj bolnici. Fedra prigovori Aaronu jer je javno obznanio da je opet s Minervom. Kaže mu da Pamela nije zaslužila takav prekid veze i kaže mu neka promisli jer je njezina obitelj moćna u svijetu proizvođača tekile. Minerva joj kaže da ako je razlog njezinje panike bojazan da neće dobiti unuče neka se samo strpi jer će ona uskoro zatrudnjeti. Pamela kaže Minervi da poruči Aaronu neka bude muško i neka joj u lice kaže da je kraj. Rodrigo kaže Danieli da će se vratiti na imanje kako bi se udaljio od Gaviote. Sestra mu kaže da ne smije napustiti Gaviotu jer će obitelj nasrnuti na nju.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.