poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 100

SADRžAJ

Daniela kaže Rodrigu da ne smije napustiti Gaviotu. Minerva i Isadora kažu gđi Pilar da mora razgovarati s inženjerom Avellanedom kako bi otjerao Marianu iz Vijeća proizvođača tekile. Gđa Pilar odgovori da je obećala Rodrigu da neće više spletkariti protiv Mariane. Gđa Pilar kaže Rodrigu da je Francisco zbog ljubavi prema Sofiji odustao od putovanja u Japan i prihvaća posao u Montalveni. Moli ga da mu pomogne u svemu. Rodrigo kaže jasno da će imanje i dalje biti pod njegovim nadzorom, jer ga samo netko od Montalva može voditi. Kaže da je James njegova desna ruka i upravitelj imanja. Isadora moli Minervu da pođe s njom inženjeru Avellanedi kako bi ga nagovorila da otjera Marianu iz Vijeća proizvođača tekile.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.