poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 98

SADRžAJ

Fedra kaže Pameli Aaronovu odluku o tome da će ipak ostati s Minervom. Uplakana Pamela je izvan sebe i odgovori da bi se Aaron trebao ponijeti muški i da joj je on sve ovo trebao reći. Inženjer Avellaneda kaže Gavioti da kad ju je zaposlio, ona je obećala poštovati neke uvjete. Mariana ga moli da joj oprosti jer ga je iznevjerila. Rodrigo kaže inženjeru Avellanedi da nijedan vlasnik Montalvene nema pritužbi na Gaviotu i da nema razloga za njezin otkaz. Kaže mu da je njezin problem s Isadorom privatna stvar. Demetrio, Gaviotin šef, kaže inženjeru Avellanedi da je Mariana učinkovita i da je treba. Pamela doživi infarkt. Roberto Avellaneda kaže Gavioti da će je poslati u Guadalajaru kako bi izbjegao probleme s obitelji Montalvo.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.