EPIZODA: 65

SADRžAJ

Fedra i Minerva kažu gđi Pilar da moraju reći g. Videgarayu da se ne miješa u obiteljske poslove jer će on sigurno braniti Gaviotu i tad će Aaronovi planovi pasti u vodu. U očaju Rodrigo zapali kućicu u kojoj su nekada živjele Gaviota i Clarita. Daniela pokušava otrčati onamo gdje je on, ali Roman i Elvis je zadrže. Radnici pokušavaju ugasiti požar. Uplakani Rodrigo kaže Danieli da je spalio uspomenu na Gaviotu. G. Videgaray kaže gđi Pilar da neke stvari u vezi s Gaviotom nisu onakve kako ih Aaron prikazuje. Kaže da ona nije laka cura, da je otišla shrvana. Gđa Pilar ga upozori da ako sazna da se on miješa u obiteljske probleme, narušit će njihovo prijateljstvo. Rodrigo optuži Jamesa da je raskrinkao Marianu pred njegovom obitelji.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.