EPIZODA: 64

SADRžAJ

Gaviota kaže mami da joj se malo vrti i da ima mučninu. Clarita je zabrinuta i kaže joj da je možda trudna. Minerva kaže Aaronu da ne bi mogla živjeti bez njega, a on joj licemjerno kaže da i on nju voli. Uplakana Minerva kaže Fedri da kada se Aaron vrati iz Miamija, ona će mu javiti veselu vijest o svojoj trudnoći. Daniela stiže na imanje kako bi podignula Rodrigov duh. Kaže mu da kada se doznalo da istražuju Gaviotu da ju je htjela upozoriti na to, ali ona se nije javljala na telefon. A njega je prekasno dobila. Rodrigo kaže da ga zanima kako su doznali da je Mariana zapravo Gaviota. Isadora pita Sofiju ima li nešto između nje i Francisca. Ona joj odgovori da je napokon našla ljubav svog života i da je sigurna da i on nju voli. Daniela kaže Rodrigu da nema dokaza da Aaron govori istinu. Da mora odlučiti hoće li vjerovati svojoj voljenoj ili pohlepnom bratiću koji samo želi sina kako bi se domogao imutka obitelji Montalvo.

Originalnu priču Fernanda Gaitána za TV su adaptirali Kary Fajer i Gerardo Luna.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.