EPIZODA: 63

SADRžAJ

Fedra kaže Aaronu da je sigurno da Gaviota neće tražiti Rodriga jer bi bilo opasno da se sretnu. Minerva ne može zatrudnjeti i to joj ruši sve planove. Aaron kaže da će se uskoro rastati od Minerve, oženit će se s Pamelom i dobiti dijete. Barbara kaže Pameli da je brine što Aaron želi djecu, a ona nije u mogućnosti da mu ih rodi. Pamelin plan je uvjeriti Aarona da im djeca ne trebaju i da ako ih baš žele, da je najbolje da ih posvoje. Patricio upozori Aarona da ne namjerava nastaviti s mutnim poslovima. Aaron kaže Onateu da pet milijuna pesosa koje obitelj misli da je dao Gavioti zapravo će biti nagrada njemu za dobar rad. Ljutita Minerva prigovori Aaronu zbog njegove izdaje. On joj kaže da se Rodrigo i Gaviota doista vole, da je ona odbila otpremninu i ostavila auto. No kad bi baka, Sofia i Daniela doznale istinu, stale bi na Gaviotinu stranu i tako bi Rodrigo mogao dobiti dijete, a njima dvoma to ne odgovara. Kaže joj da Gaviota nikada nije bila njegova ljubavnica. Rodrigo stiže na imanje i kaže Romanu da ga je Gaviota dotukla.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.