poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko

EPIZODA: 28

SADRžAJ

Rodrigo okrene broj koji mu je Roman dao i Gaviota se javi, ali promijenjenim glasom. Rodrigo je razočaran i kaže Romanu da je to broj neke krčme. Clarita kaže Gaviotu da ne zove više Rodriga jer će ispasti laka cura. Gaviota joj odgovori da voli Rodriga svom dušom, ali budući da je on oženjen, morat će zakopati sve uspomene na njega. Gđa Pilar kaže Rodrigu da je opsjednut zbog neuzvraćene ljubavi, a Isadora ga voli i čeka da joj da malo ljubavi. Rodrigo kaže Isadori da iako njegova ljubav pripada drugoj ženi, dat će sve od sebe kako bi se njihov suživot poboljšao. Isadora kaže da joj je i to dovoljno i da ga nikada neće napustiti. Aaron traži od Mariane objašnjenje zašto je odnijela povjerljive dokumente iz tvrtke. Mariana mu kaže da je htjela proširiti projekt. Nakon dugog ekspozea, svi joj čestitaju. Aaron kaže Minervi da očekuje od nje mnogo razumijevanja jer će mnogo putovati, a Mariana neće biti više njegova tajnica nego pomoćnica. Minervu to razljuti. Gaviota kaže mami dak joj je Margarita rekla da se Rodrigo i žena jako vole.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.