poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 27

SADRžAJ

James kaže Acaciji da ako ona ne želi da on kaže Melitonu da je ne smije zlostavljati, neka onda barem pobjegnu. Predloži joj da se vjenčaju. Acacia odgovori da mu ne može objasniti razlog zbog kojeg ne može poći s njim. Minerva kaže gđi Pilar da je Mariana odnijela sa sobom povjerljive dokumente iz tvrtke i da je sigurna da je ona opasna špijunka. Sofia kaže gđi Pilar da je Rodrigo neprepoznatljiv, da otkad je napustio Isadoru uopće ne vodi brigu o sebi i svom izgledu, te da samo iščekuje Gaviotu. Minerva sazove obiteljski sastanak da ispita Aarona o Marianinom ponašanju u tvrtki. On joj odgovori da je Mariana vrlo učinkovita i da joj je jedina mana to što je lijepa. I da je siguran da ona sigurno ima razlog zašto je iznijela dokumente iz tvrtke. Isadora kaže gđi Pilar i Sofiji da će potpisati zahtjev za rastavu i da će se odseliti u New York s roditeljima budući da Rodrigo ima drukčije planove, a ona nije dio tih planova.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.