poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Redatelj: Miguel Córcega

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Mariana zahvali Aaronu na imenovanju i obeća mu da će se potruditi da ga ne razočara. On joj kaže da mora ostati lojalna kao dosad. Aaron se svađa s ocem jer mu on ne želi dati pomoć za njegov projekt kojim bi mogao ugroziti obiteljski kapital. Minerva se naljuti kada sazna da su Aaron i Mariana otišli na neki sastanak, i kaže Fedri da joj je svega dosta, te da će Aaron morati odlučiti želi li dijete ili pomoćnicu. Fedra joj kaže neka promisli dobro prije nego išta učini jer nemaju dokaz da postoji nekakva emotivna veza između Aarona i Mariane. Aaron i Minerva se prepiru u vezi s Marianom. On kaže da je treba u tvrtki jer je učinkovita i nemoguće ju je zamijeniti. James otkrije da Acacia i Meliton održavaju intimne odnose, razočara se i ode na Rodrigovo imanje. Fedra predloži Minervi da bude inteligentnija, inače će izgubiti Aarona.

Fotografije

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.