SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Među mnoštvom vlakova koji žive u Vlakosvijetu, nalaze se i oni posebni koji se mogu transformirati u snažne robote. Prijateljima Kayu, Alfu, Ducku, Sellyju i Victoru dodijeljene su posebne moći kako bi mogli preuzeti odgovornost za sve što se događa u njihovu svijetu. Hrabri robo vlakovi štite svoje domove i prijatelje od nevolja i mračnih sila te otkrivaju nova područja u svijetu vlakova!
"Robo vlakovi" korejska je animirana serija nastala 2017. godine, koja je stekla veliku popularnost diljem svijeta, o čemu svjedoče i brojne linije igračaka, videoigrice, knjige i slikovnice s likovima simpatičnih vlakova-robota koji, osim što zabavljaju i nasmijavaju, malene gledatelje neprestano podsjećaju na važnost i vrijednost pravog prijateljstva. Glasove omiljenim junacima posudili su iskusni Bill Rogers, Carrie Savage, Tony Salerno i Ken Spassione.

Fotografije

Robo vlakoviRobo vlakoviRobo vlakoviRobo vlakovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sunville

    image
    Svakodnevni život stanovnika sunčanog sela - gospodin jarac, psić, obitelj rakuna, maca, prijateljsko prase.
  • Train

    image
    The conductor and his little train takes everyone to the right place.
  • Didy Baby

    image
    Priče o malim životinjama koje kroz igru uče kako pomagati jedna drugoj.
  • Good Night!

    image
    Lili likes bedtime the most out of a day. Wonder why? Because she can listen to her favorite bedtime lullabies with her beloved Teddy Bear. Join Lili and prepare...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.