poster

Jedna godina u divljini

A Year in the Wild (2012)

dokumentarni | Južnoafrička Republika
DocuBox | petak | 18:25

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Prolazeći svim krajolicima svijeta tijekom jedne godine, saznat ćemo kako godišnja doba utječu na različite dijelove svijeta u različita doba godine i kako se životinje nose s time. Tijekom kišne sezone u Africi vegetacija je bujna pa životinje kao majmuni samango uživaju u gozbi na smokvama. Kad počne suha sezona i voda se povuče, priča je posve drugačija, a život brojnih životinja pretvara se u svakodnevnu borbu za život. Kasnije u godini temperature se sjevernog teritorija spuštaju ispod nule, ali se led zbog klimatskih promjena stvara sporije no ikad prije. Teška godišnja doba postaju još surovija, a preživljavanje prirode ostaje jednako fascinantno.

Fotografije

Jedna godina u divljiniJedna godina u divljiniJedna godina u divljiniJedna godina u divljiniJedna godina u divljini

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
  • Blog

    image
    "Video blog" je petominutni televizijski format u kojem najeminentnije ličnosti iz različitih sfera društvenog života regiona, govore o temama, pojavama i...
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.