poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 44

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Uz Joolsa će u studiju biti stadionski rockeri iz Leicestera koji nastupaju kao glavne zvijezde Glastonburyja. To su Kasabian, a izvest će pjesme s njihova petog albuma '48:13', koji je naziv dobio prema ukupnom trajanju albuma. Nakon suradnje s Davidom Byrneom 2013., njujorška kantautorica Annie Clark, umjetničkog imena St. Vincent, ponovno gostuje u Joolsovoj emisiji. Izdala je peti, istoimeni album početkom 2014. Album je primio sve pohvale kritike.
Bivši član grupe Roxy Music, te vrhunski producent Brian Eno udružio se s Karlom Hydeom, frontmenom dugogodišnjeg plesnog benda Underworld, pa su snimili album 'Someday World'. Riječ je o prirodnom spoju melodija i plesnih ritmova. U emisiji će nastupiti i Ibibio Sound Machine, osmočlani britanski bend koji miješa zapadnoafričke zvuke s modernim post-punkom i elektronikom, a na čelu im je nigerijska pjevačica rođena u Londonu, Eno Williams.
Njujorška kantautorica Natalie Merchant, poznata po djelovanju u sklopu sastava 10,000 Maniacs iz 80-ih, snimila je svoju prvu zbirku originalnih pjesama u zadnjih 13 godina koju opisuju kao 'primamljiv miks političkog i osobnog'.
A svoj televizijski debi imat će i George Ezra iz Bristola koji kao svoje glazbene utjecaje navodi Boba Dylana i Woodyja Guthrieja.

Voditelj: Jools Holland

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.