poster

Večer s Joolsom Hollandom

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

glazbeni, talk-show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 44

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Uz Joolsa u studiju je Egbert Nathaniel Dawkins III, poznatiji kao Aloe Blacc. Vraća se u emisiju nakon što je ovdje debitirao 2010. godine. Sad izvodi svoj hit s vrha top-ljestvica "The Man", te ostale skladbe s novog albuma "Lift Your Spirit".
Grupa The Horrors potječe iz mjesta Southend-on-Sea, a u studiju će nam izvesti pjesmu, dvije s njihova četvrtog studijskog albuma "Luminous". Osim njih će nastupiti i grupa Afghan Whigs iz Cincinnatija u Ohiu, s novim albumom nakon 16-godišnje stanke. Ta je grupa potkraj 80-ih stekla slavu na grunge-sceni, 90-ih je imala komercijalan uspjeh, no 2001. se rasformirala. Sad se vraćaju u Joolsovu emisiju i izvode pjesme s njihova albuma "Do to the Beast".
Iz Göteborga u Švedskoj dolazi kvartet sint-popa "Little Dragon", te će nam svirati pjesme s njihova izdanja "Nabuma Rubberband". Solo izvedbu će imati Sturgill Simpson, kantautor rođen u Kentuckyju, s prebivalištem u Nashvilleu. On vraća autentični izričaj u country glazbu na svome albumu "Metamodern Sounds in Country Music" i njime priziva utjecaje Waylona Jenningsa i Randyja Travisa. A tu je i njemački jazz pjevač Roger Cicero koji će s Joolsom na klaviru izvesti jednu pjesmu.

Voditelj: Jools Holland

Fotografije

Večer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom HollandomVečer s Joolsom Hollandom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.