SEZONA: 1

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Mouk i Chavapa dva su prijatelja koja putuju svijetom i istražuju ga svojim biciklima. Od Hong-Konga do New Yorka, od Australije do Madagaskara i preko Grčke, otkrivaju naš suvremeni svijet i njegove živopisne stanovnike.
Mouk i Chavapa dva su svjetska putnika: putuju oko svijeta na svojim biciklima! Od Tokija do New Yorka, od Australije do Madagaskara i preko Grčke, ova dva prijatelja susreću stanovnike s cijelog planeta... A kako nigdje nikad nije kao kod kuće, pustolovina im uvijek kuca na vrata! Uzjašite na bicikl s njima i otkrijte ovaj realističan, moderan i šaren svijet. Čudesni ljudi, nevjerojatni krajolici i nepoznati običaji: naša dva putnika zajedno će otkriti mnoge različite zemlje. Unatoč razlikama, podijelit će lijepo iskustvo i sklopiti prijateljstva posvuda!

Fotografije

MoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMoukMouk

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sada igramo

    image
    Igramo se sa najpoznatijim članovima i objektima u obitelji: mama i tata, djeca na igralištu, crtanje i slikanje.
  • Margo i Felix

    image
    Zavirite u svakodnevni život dviju slatkih lutaka životinja. Dva prijatelja imaju prekrasnu kuću s vrtom, oko koje rade kao njihovi roditelji i igraju se kao naši...
  • Pačja škola

    image
    U šumskom dječjem vrtiću slatke male životinje - maleni stanovnici šume- uče osnove zaštite okoliša od Gospođice Sunčice, njihove vilinske učiteljice.
  • Boja Clara

    image
    Dok se s djetetom igrate i šetate prirodom, zastanite i promatrajte razne predmete i životinje. Prvo navedite boje koje im ne pripadaju, a zatim neka vas vaše...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.