Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Primorski visovi

SADRžAJ

Put po primorskim planinama Stipe Božić počinje od Svetog Mihovila, malo poznatog, ali jednog od najljepših vrhova u Hrvatskoj. I hrvatski otoci imaju zanimljive vrhunce. Na Hvaru je to Sveti Nikola do kojeg vodi slikovita staza, sve do crkvice na vrletnu grebenu najviše točke Hvara.
S Hvara put nas vodi na najviši hrvatski vrh Dinaru, u masivu Dinare, gdje se svake godine na Dan državnosti okupe stotine planinara iz cijele Hrvatske.
Ovaj dio putovanja završava na južnom Velebitu, u kanjonima Male i Velike Paklenice u čijim se liticama krije jedinstvena ljepota prirode.
Suradnici: Stanko Marinčić, Joško Božić i Edo Retelj

Scenarist:
Producent: Joško Blajić
TRAJANJE: 30 min

Fotografije

Hrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visoviHrvatske planine: Primorski visovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • DNK dokazi (2020)

    image
    Pomoću revolucije u forenzici, zastareli slučajevi širom sveta se napokon rešavaju, a emisija “DNK dokazi” istražuje i prenosi priče najneverovatnijih slučajeva...
  • Dinastije (2018)

    image
    Uđite u svijet dinastijskih borbi za moć i obiteljskih izdaja, koji je dramatičniji nego u bilo kojem romanu. Serija snimana više od četiri godine na...
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • China Uncovered

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.