poster

Mala nevjesta

Balika Vadhu (2008)

drama | Indija

EPIZODA: 328

SADRžAJ

328. - 331.ep
Mohan kaže da Mahavir u skladištu drži opijum. Bhairon, Basant i Kalyani odlaze od Madana. Zajedno s policijom dolaze u Mahavirovo skladište. Kalyani odlazi k Mahaviru. Kaže mu kako je on nju jednom davno istjerao iz kuće, i sada će ona istjerati njega. Dolazi policija koja uhićuje Mahavira. Mahavir poruči Kalyani da će se vratiti.
Ravnatelj najavljuje da će se održati Dan djece i poziva Anandi da mu prisustvuje. Basant odlazi po Gehnine roditelje da ih dovede na babinje. Svjestan je siromaštva Gehninih roditelja. Netko dolazi u školu i svi se okupljaju da vide tko je to. Anandi sretne Sandhyju, svoju bivšu učiteljicu. Vesela je i grli je.
Anandi recitira pjesmu. Bhairon pozove Sandhyju na Gehnino babinje. Basant daruje Gehni privjesak i zamoli je da ga nosi za vrijeme slavlja. Proslava je u punom jeku i svi su veseli.
Dolazi učiteljica i nađe Anandine knjige. Postavlja joj pitanja, ali Anandi šuti. Kalyani želi izbjeći neugodnu situaciju. Kada vidi u kakvom je stanju Anandi, Gehna svima otkrije što se dogodilo. Gehna primijeti suze u sestrinim očima, ali prije nego što stigne bilo što reći ocu, on ih odvodi sa sobom. Basant se naljuti na Bhairona i Gehnu što su uvrijedili baku pred gostima.

Fotografije

Mala nevjestaMala nevjesta 01Mala nevjesta 02Mala nevjesta 04Mala nevjesta 05Mala nevjesta 06Mala nevjesta 07

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plač violine (2007)

    image
    Inspirirana istoimenom novelom poznatog turskog pisca Rešata Nurija Guntekina, ovaj novi hit s Dalekog istoka donosi nam priču o stalnoj borbi odanosti i...
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • The Island Doctor (2018)

    image
    Doctor Filipa Wagner travels to Mauritius to start a new life.
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.