poster

Izbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rata: Dan D

Erased: WW2's Heroes of Color (2023)

Redatelj: Adeyemi Michael
National Geographic | 22. 06. 2024. | 04:10

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - D-Day

SADRžAJ

Idris Elba otkriva priču o trojici iz 320. bataljuna za baražne balone, koji su se iskrcali u Normandiji na Dan D i pomogli osloboditi Europu.

Fotografije

Izbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rataIzbrisani: Obojani heroji iz Drugog svjetskog rata

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.