poster

Tjelesna straža

Man on Fire (2004)

akcija, drama, triler, kriminalistički, misterija | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo, Meksiko, Švicarska
Redatelj: Tony Scott


Ocjena: 7.7/10
Ocjena korisnika: 9.1/10
(227 glasova)

SADRžAJ

Creasy (D. Washington) je bivši vojnik i plaćenik koji se sada teško uspijeva nositi sa strahotama koje je prije počinio, te utjehu pronalazi u alkoholu. Posjećuje prijatelja i bivšeg suborca Rayburna (C. Walken) koji se povukao i živi u Meksiku, te tamo prihvaća posao tjelohranitelja djevojčice Pite (D. Fanning), kćeri poslovnog čovjeka. Usprkos prvobitnoj distanci Pita uspije omekšati tjelohraniteljevu krutost i njih dvoje se sprijateljuju, a Creasy počinje gledati na život s optimizmom. No tada otmu Pitu pri čemu je Creasy teško ranjen. Dok on leži u krevetu, primopredaja novca ne uspije, ubijen je otmičarev nećak, a on za odmazdu ubije djevojčicu. Kad se oporavio, Creasy odluči krenuti u osvetnički pohod i pobiti sve koji su imali ikakve veze s Pitinom otmicom.

Fotografije

Tjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaNew RegencyNew RegencyNew RegencyTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna stražaTjelesna straža

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.