EPIZODA: 24

SADRžAJ

Munevver donosi Nedžmije vijesti od Selima i savjetuje Nedžmije da kaže da je trudna, ne znajući da je ona to već učinila. Neriman se žali Selimu kako je Kamran mogao da odustane od nje zbog Feride. Grmuša konačno stiže u Tekirdag među svoje rođake. Munevver prenosi Selimu vijesti iz konaka. Selim njoj govori da je zaljubljen u Grmušu, ali da je svjestan da nikad neće zadobiti njeno srce. Tetka i rođake primjećuju da je Grmuša smršavjela. Feride nasamo govori Mužgan da joj tetka Besime nije dala priliku ni da se odbrani od optužbi. Nedžmije siječe sebi vene na rukama. Besime je očajna. Mužgan je šokirana onim što čuje od Grmuše. Rođaki Mužgan je jasno da je Grmuša zaljubljena u Kamrana. Sejfettin govori Selimu da oženi što prije Nedžmije, ali mu ne dopušta da ga zove ocem. Kod tetke Ajše se pojavljuje i Kamran.

Fotografije

Dnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Otok (2010)

    image
    Serija Otok (eng."The Island", grč.„To Nisi“) nastala je na osnovu istoimene knjige, bestsellera 2009.godine, autorice Victorie Hislop, britanske književnice i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.