poster

Znanje imanje: Kad se selo voli!

Znanje imanje

dokumentarni | Srbija

SADRžAJ

Kojom stazom će se zapututi savremen, mlad čovek kada mu se ponude dva puta jedan brz i moderan, drugi tradicijom utaban. Činjenica da su oba neizvesna i spoznaja da su korenite promene samo one koje dolaze iz unutrašnje prirode čoveka, inspirisali su mlade domaćine da modernim trendovima otvore kapije svojih gazdinstava i tako oslikaju novo lice sela na radost budućih generacija.

Fotografije

Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!Znanje imanje: Kad se selo voli!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Rromologija

    image
    Omladinska emisija na romskom.
  • The PAST Hunters (2014)

    image
    The team delve deep into some of the UK's most paranormal locations. Fusing psychic mediumship with paranormal investigation equipment, in an effort to prove the...
  • TV kalendar

    image
    TV kalendar, jedna od najdugovječnijih emisija na Hrvatskoj televiziji, prvi je put emitiran na Radio-televiziji Zagreb u subotu 3. siječnja 1976. u 15.30, prije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.