poster

La Promesa

The Vow 2 / La Promesa 2 (2022)

drama, misterija, romantika | Španjolska

SEZONA: 2

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Jimena se namjerno ozlijedi kad čuje da bi Manuel mogao sudjelovati na letačkom natjecanju. Svi joj zabrinuto priskaču u pomoć. Jana joj sanira ozljedu, napominjući da nije ozbiljna, ali ozbiljno je to što Jana otkriva da je Jimena lažirala nesreću. U međuvremenu, Curro razmišlja o svojem sukobu s ocem i zahvaljuje Jani na savjetu. Zbog svega toga Jana pomisli da bi sada mogao biti dobar trenutak da mu kaže istinu o njihovoj prošlosti, ali María Fernández se ne slaže. Martina razgovara s Alonsom o Beatriz. Djevojka se brine da će je smatrati drskom, ali vjeruje da će joj markiz pomoći. Rečeno, učinjeno: Alonso izbacuje Beatriz s La Promese. Simona želi spriječiti Candelu da otkrije njezinu tajnu s Carlosom tako što će prisiliti učitelja da da otkaz. No Rómulo mu odlučuje povećati plaću pa Carlos ostaje u La Promesi. María Fernández i dalje sumnja u Salvadora, nesvjesna da se Lope sprema svom prijatelju priznati nešto nakon čega više nema povratka.

Fotografije

La PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa PromesaLa Promesa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.