SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - Olivia

SADRžAJ

Junaci hvaljene serije Fringe - Na rubu i u trećoj sezoni istražuju slučajeve povezane s alternativnom stvarnosti i otkrivaju neslućene događaje. U seriji Fringe - Na rubu producenata J. J. Abramsa, Bryana Burka, J. H. Wymana, Jeffa Pinknera i Joea Chappellea glume Anna Torv (Pacifik), Joshua Jackson (Dawson's Creek, Bobby), John Noble (Gospodar prstenova), Lance Reddick (Izgubljeni, Žica), dobitnica nagrada Emmy i Zlatni globus Blair Brown (Izmijenjena stanja) i Jasika Nicole (Ulični tango).
FBI-ev Odjel za rubne slučajeve u Bostonu osnovan je kad je specijalna agentica Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć znanstvenika za rubne slučajeve Waltera Bishopa (John Noble), koji je u to vrijeme boravio u umobolnici, i njegova sina Petera (Joshua Jackson), svjetskog putnika i majstora za sve, kako bi joj pomogli u istrazi neobjašnjive zrakoplovne nesreće. Rješavanjem tog prijelomnog slučaja otkrili su da je to tek prvi u nizu neobičnih i povezanih incidenata. Tako se sastao neobični trio pod vodstvom agenta Phillipa Broylesa (Lance Reddick) i uz asistenciju mlađe agentice Astrid Farnsworth (Jasika Nicole).
Nezamislivi slučajevi s kojima su se članovi Odjela za rubne slučajeve susretali u prve dvije sezone često su bili s područja biomedicinskih znanosti, energije i tehnologije kojima se bavi korporacija Massive Dynamic pod vodstvom zagonetne direktorice Nine Sharp (Blair Brown). Kad je Olivia otkrila da su Walter Bishop i neuhvatljivi osnivač i vlasnik Massive Dynamica William Bell (Leonard Nimoy) u djetinjstvu izvodili pokuse na njoj, krenula je u potragu za pojedinostima svoje zaboravljene i tajanstvene prošlosti.
Istražujući svoju prošlost, otkrila je paralelni svemir i obnovila sposobnost primjećivanja predmeta iz drugog svemira, koju je imala u djetinjstvu. Tako je došla i do šokantne spoznaje da je i Peter došao s "druge strane". Walter joj je tada povjerio da je prije 25 godina oteo Petera iz paralelnog svemira.
Na kraju druge sezone Peter se vratio u drugi svemir i posjetio svoju biološku majku (Orla Brady). Kad je tim Odjela za rubne slučajeve odlučio otići po Petera, druga strana shvatila je to kao napad pa su se Walter i Olivia morali sukobiti sa svojim dvojnicima. William Bell žrtvovao se kako bi omogućio Peteru da se vrati na "našu stranu" s Walterom i Olivijom koju je zamijenila njezina dvojnica s "druge strane". Tako je prava Olivia ostala zarobljena s "druge strane". Odlazak po Petera u alternativni svemir u novoj će sezoni potaknuti dvojbe i pitanja o identitetu. U prvoj epizodi treće sezone dezorijentirana Olivia bori se za povratak kući. Usto upoznajemo i njezinu majku Marilyn (Amy Madigan). U međuvremenu, Peter i Walter trude se nastaviti dalje ne znajući da je uz njih druga Olivia.
Autori serije Fringe - Na rubu su J.J. Abrams (Zvjezdane staze, Izgubljeni, Undercovers), Alex Kurtzman i Roberto Orci (Transformeri, Zvjezdane staze). Izvršni producenti su J. J. Abrams, Bryan Burk (Alias, Izgubljeni), J. H. Wyman (Meksikanac), Jeff Pinkner (Alias, Izgubljeni) i Joe Chappelle (CSI Miami, Žica) u suradnji s dobitnikom Oscara Akivom Goldsmanom (Genijani um, Da Vincijev kod), Kurtzmanom i Orcijem.
---

1. epizoda:

U prvoj epizodi treće sezone dezorijentirana Olivia svim silama pokušava naći način da se vrati kući. Upoznajemo Olivijinu majku Marilyn (Amy Madigan).
U međuvremenu, Peter i Walter trude se nastaviti dalje ne znajući da je uz njih druga Olivia.

Fotografije

Na rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubuNa rubu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Grupa preživjelih na misterioznom otoku unatoč nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sydneya...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • Tabu (2017)

    image
    Smještena u 1814., mračna miniserija TABU prati Jamesa Keziu Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.