U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom hit tinejdžerskom filmu 'Goonies'), i Jason Biggs (Američka pita 1.-4. nastavak). Pet milijardi dolara vrijedna franšiza Ninja kornjača osvojila je mališane diljem Amerike te je već u svojem prvom prikazivanju prošle godine ostvarila rekordnu gledanost. Prije više od 25 godina nakon prvog stripa o tinejdžerskim kornjačama crtani junaci su zaživjeli na malo ekranu.
Ovaj novi crtić o Ninja kornjačama je zabavniji nego ikad. U ovoj akciji i komediji i dalje glavnu ulogu vode četiri brata tinejdžera koji se u svakoj situaciji oslanjaju jedan na drugoga. Uskoro oni otkrivaju tajnu svojeg postojanja te počinju trenirati kako bi postali heroji, što im je i sudbina. Na svom putu da postanu heroji Ninja kornjače će iskusiti mnogobrojne bitke protiv zlikovaca.
Leonardo je vođa Kornjača, koji se trudi biti savršen heroj i uzor trojici mlađe braće. Rafael je najveći i najjači među braćom te ima malo strpljenja. Donatello je analitičan, briljantni izumitelj koji je sposoban tehnološke stvari s odlagališta otpada pretvoriti u fantastično oružje. Posljednji je Michelangelo, zabavnjak kojeg je lagano omesti u svakoj prilici.

Emitira se na kanalima:

Nicktoons  

Bilo je na kanalima:

Nickelodeon  NOVA TV  

Sljedeće epizode:

nedjelja
03:50
Teenage mutant ninja kornjače 1, ep. 23, Parasitica
12. 12. 2022.
03:50
Teenage mutant ninja kornjače 1, ep. 24, Operacija: Bijeg
18. 12. 2022.
03:50
Teenage mutant ninja kornjače 1, ep. 25, Okršaj, I deo
19. 12. 2022.
03:50
Teenage mutant ninja kornjače 1, ep. 26, Okršaj, Drugi dio
25. 12. 2022.
03:50
Teenage Mutant Ninja Kornjače 2, ep. 1, Mutirana situacija
26. 12. 2022.
03:50
Teenage Mutant Ninja Kornjače 2, ep. 2, Pratite vođu
PREPORUKE
 • DuckTales (2017)

  image
  The comedy-adventure series chronicles the high-flying adventures of trillionaire Scrooge McDuck, his grandnephews - Huey, Dewey, and Louie - and temperamental...
 • Voltron - Legendarni Zaštitnik (2016)

  image
  Pet tinejdžera neočekivano su prebačeni sa Zemlje u sred rasprostranjenog intergalaktičkog rata, gde postaju piloti pet lavova robota u bici za odbranu univerzuma...
 • Bakugan (2018)

  image
  Crtana serija prati priču o prijateljima kojima čarobne karte doslovno padnu s neba i pozivaju ih da sudjeluju u igri zvanoj Bakugan.
 • Odred za čuda (2014)

  image
  "Odred za čuda" je kanadsko-američka obrazovna serija za djecu i mlade premijerno prikazana u Kanadi i SAD-u 26. studenoga 2014. U seriji djeca glumci, čiji su...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.