Ocjena: 7.8/10
Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasa)

SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Belles de Jour

SADRžAJ

Četvrta sezona počinje u gradu svjetlosti - Parizu! Blair Waldorf (Leighton Meester) ondje je provela fantastično ljeto, a nije ni znala da je njezin bivši dragi Chuck Bass (Ed Westwick) u međuvremenu nastrijeljen. Koliko god se Blair pokušava distancirati od boli koju joj je Chuck nanio kad je spavao s Jenny Humphrey (Taylor Momsen), njegovo tajanstveno pojavljivanje u Parizu s prekrasnom Evom (Clémence Poésy - 127 sati, Harry Potter i Plameni pehar, Kriminalci na godišnjem), oboje će ih prisiliti da se suoče s onime što se dogodilo.
Odnedavna slobodna Serena van der Woodsen uživa u pariškom ljetu dok pokušava izbjeći odluku o tome kojemu bi se od dvojice dugogodišnjih udvarača trebala vratiti, Danu ili Nateu. U međuvremenu, na Upper East Sideu, Nate upoznaje intrigantnu Juliet (Katie Cassidy - Melrose Place, Lovci na natprirodno), koja mu pomaže shvatiti da je njegovo ljeto ispunjeno ljubavnim pustolovinama bilo samo izbjegavanje osjećaja koje i dalje gaji prema Sereni. Nastavljaju se Danovi problemi s trudnom Georginom (Michelle Trachtenberg), a u stanu van der Woodsenovih vlada strka jer bliži se Fashion's Night Out.

Fotografije

TračericaTračericaTračericaTračericaTračericaTračericaTračericaTračerica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.