poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 5.3/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 63

SADRžAJ

Guillermina iznenada uđe u Armandov ured kako bi ga suočila s pijukom koji je vidjela ispred njegove kuće i pita ga je li on ubio Irene. On to niječe i ponavlja da je stao kako bi pomogao pijancu koji je doživio nesreću, pa je zbog toga imao krvavu odjeću. Ljutito je izbaci iz svoga ureda. Poslije se Armando predomisli i ode Guillermininoj kući kako bi joj se ispričao zbog svoga ponašanja. U radnoj sobi Estela kaže Héctoru da vjeruje da je Armando ubio Irene jer ga je planirala maknuti s direktorskog mjesta u tvrtki. Martín sve sluša. Brzo ide reći svome ocu. Armando mu kaže da je njegova mama luda. Kad Estela pokuša urazumiti Martína, on joj kaže da je luda i da bi se trebala vratiti u duševnu bolnicu. Andrés posjeti Rosenda u bolnici, ali dolazi prekasno, on je već umro. Liječnik otpušta Horacija. On se vraća živjeti u hotel dok se posve ne oporavi. Aurora ode na Akademiju modnog dizajna kako bi se raspitala o studiju. Renzo poljubi Ingrid protiv njezine volje. Ona ga odbije, a u tome trenutku uđe Angela. Angela odmah otpusti Renza. On odlazi Armandu da ga spasi i Armando ga zadrži na poslu. Armando ga pošalje da stavi omotnicu na vjetrobransko staklo policajca Ramosa. Gerardo pozove Antoniju u kazalište kako bi vidjela glumca kojeg voli. Gerardo dolazi po nju, a Elena se pobrine da im pokvari izlazak i onesvijesti se. Kad se probudi, kaže Gerardu da je trudna.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.