poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 62

SADRŽAJ

Estela kaže inspektorici Nataliji da misli da je Armando ubio Irene. Kada Natalia ispituje Angelu, ona glumata i rasplače se. Armando govori Nataliji da ne može odati gdje je bio na dan ubojstva. Angela mu govori da su bili zajedno cijeli dan i noć. Natalia kaže policajcu Ramosu da ne smije odati kako je oružje kojim je počinjeno ubojstvo pijuk. Ali netko već to zna. Na bdjenju, Guillermina, otac Reynaldo, Lamberto, Silvia, Antonia, Armando, Andrés i drugi izražavaju sućut Esteli. Angela kaže pred Renzom da je Irenina smrt koristila njoj i Armandu. Angela ima hrabrosti otići na bdjenje, pokušava zagrliti Estelu, ali ona je odbije. Na bdjenju Andrés kaže Elsi da je otkrio neke stvari na Santa Ramoni, ali da sad nije trenutak za razgovor. Natalia ispituje Héctora u svome uredu. On objašnjava da mu je pukla guma, a nije mogao nikoga nazvati. Morao je čekati do večeri kad mu je pomogao neki čovjek. Ona mu kaže da nema alibi i otvoreno ga pita je li on ubio Irene. Horacio konačno uspije nagovoriti Elsu da mu kaže zašto je tako tužna. Zbog Irenine smrti. Kad Bruno kaže Guillermini da je oružje kojim je počinjeno ubojstvo bio pijuk, Guillermina se sjeti da je vidjela jedan u Armandovoj vikendici.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.