SEZONA: 2

EPIZODA: 13 - Secret Santa

SADRžAJ

Pete i Myka krenuli su doma za božićne blagdane i Claudia svoje čestitke usredotočuje na brata Josha i Artieja. Otkriva da je Artie bio najsretniji u životu kad je kao dijete svirao na obiteljskom klaviru i odluči nabaviti Artieju upravo taj klavir.
Myka i Pete nisu otišli doma saznavši da je u Los Angelesu nekog Larryja Newlyja napala prikaza Djeda Božićnjaka koja je kasnije pobjegla kroz dimnjak.
U Los Angelesu brzo uđu u trag Larryju, ali i njegovoj bivšoj ženi i kćeri Callie.
Duh ponovno napada, ali Myka ga onesposobi Teslom i skine masku. Napadač je Larry Claus, pljunuti Larry Newly.
Doma u Nevadi Claudia je pronašla klavir, ali i Artiejeva oca. Otac i sin godinama ne razgovaraju i Claudia će morati pokazati sve svoje umijeće da ih uopće natjera da progovore jedan s drugim.

Fotografije

Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Tabu (2017)

    image
    Smještena u 1814., mračna miniserija TABU prati Jamesa Keziu Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen....
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Grupa preživjelih na misterioznom otoku unatoč nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sydneya...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.