SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - The New Guy

SADRžAJ

Nakon što su spasili život predsjednika SAD-a tajni agenti Pete Latimer i Myka Bering dobivaju službeni premještaj u tajno skladište u Južnoj Dakoti u kojem su pohranjeni nesvakidašnji predmeti, izumi ili osobne stvari velikih znanstvenika ili pak predmeti za koje se smatralo da su samo ilustracija legendi ili mitova (Ikarova krila, Pandorina kutija, kalendar Maja, zrcalo Lewisa Carrolla, laboratorijska kuta Alessandra Volte, ruke Venere Miloske, Kolumbovo jaje, Goebbelsov radio, čajnik želja, češalj Lukrecije Borgie - da nabrojimo samo neke, jer u svakoj epizodi ih ima nekoliko).
Novi zadatak agenata jest pronaći predmete koji nedostaju u Skladištu, ali i motriti sva nadnaravna i neobična događanja diljem zemlje i svijeta, istražiti ih pa ako nema logičnog objašnjenja tada je sigurno u pitanju artefakt koji moraju donijeti i pohraniti u Skladištu.
Skladište nosi oznaku 13, jer je trinaesto u slijedu, a prvo je osnovao Aleksandar Veliki, drugo je postojalo u starom Egiptu, sedmo je svojim životom čuvao Atila, u deveto se ulazilo iz Konstantinopolja, dvanaesto se nalazilo u Londonu 19. stoljeća nakon čega je premješteno u Ameriku kao Skladište 13.
Na čelu skladišta je neortodoksni Artie Nielsen; on je izravno odgovoran gđi Frederic koja je pak veza Skladišta 13 i tajanstvenih regenata, pravih upravljača Skladišta. Oni donose sve sudbonosne odluke u vezi s pohranjenim predmetima, kao i osobama koje rade u Skladištu.
Od osoblja tu su još i Leena koja upravlja pansionom u kojemu svi žive, ali očito ima i nadnaravne moći, te mlada beskućnica Allison, genijalna kompjutorska hakerica koja se nakon prvih trzavica uklopila u ekipu i čak postala agentica pripravnica.
Svi oni nastavljaju s radom u trećoj sezoni serije, a susrest ćemo se opet i s nekima od starih neprijatelja koji su nas uveseljavali u prvim sezonama serije.

U glavnim ulogama: Eddie Mc Clintock (Pete), Joanne Kelly (Myka), Saul Rubinek (Artie), Genelle Williams (Leena), Allison Scagliotti (Claudia), CCH Pounder (gđa Frederic)
---

1. epizoda:

Na kraju druge sezone Myka odlazi iz Skladišta i Pete se sada pokušava prilagoditi novom partneru, bivšem agentu ATF-a, Stevenu Jinksu (A. Ashmore) dok zajedno istražuju seriju ubojstava u kojima su žrtve ubijene kao glavni likovi Shakespeareovih tragedija. Pritom stanu na put ljubomornoj agentici FBI-a Sally Stukowski, pa će u lovu na artefakte protiv sebe imati i FBI.
U međuvremenu, Artie, Leena i Claudia pokušavaju zaustaviti grmljavinsku oluju u Skladištu.

Fotografije

Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13Skladište 13

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tabu (2017)

    image
    Smještena u 1814., mračna miniserija TABU prati Jamesa Keziu Delaneyja (Tom Hardy), čovjeka koji je otišao do kraja svijeta i vraća se nepovratno promijenjen....
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Grupa preživjelih na misterioznom otoku unatoč nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sydneya...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.