EPIZODA: 140

SADRžAJ

Leopoldo i Alfredo razgovaraju o svojoj prošlosti. Alfredo objasni Leopoldu da nikada ne bi napustio Piedad da je znao da je trudna, a onda bi i Leopoldovo djetinjstvo i tinejdžerske godine bili vrlo drukčiji – Alfredo bi mu pružio ljubav koju mu Samuel nije pružio. Leopoldo mu odgovori da bi volio malo-pomalo na njega početi gledati kao na oca te ga zagrli. U tom trenutku stigne Samuel i počne im se rugati jer je Leopoldo Alfreda nazvao ocem. Alfredo se na to naljuti, no Leo ga upozori da ne bi smio reagirati na provokacije. Također kaže Samuelu da je sudac odlučio kako se kuća mora podijeliti na jednake dijelove između njega i Piedad.Tatiana odlazi u Dallas, no prije odlaska pita Salvadora hoće li poći s njome. Salvador prihvati njezin prijedlog.
Leopoldo obavijesti Piedad da je sudac odlučio kako pola kuće pripada njoj. Ona mu kaže da bi se voljela vratiti, no ne sama, i zamoli ga da razgovara s Valerijom o tome želi li se vratiti živjeti u kuću Riquelmeovih. Valeria se složi pa se Piedad, Valeria, Leopoldo, Laurita i María Inmaculada presele onamo.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.