Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 129

SADRžAJ

Valeria na trenutak povjeruje da je to njezino ime, no zbuni se i ipak ne krene za Elizabeth.
Jessica kaže Miroslavi da se još nada da će biti s Leopoldom, barem kao njegova ljubavnica, iako je on rekao da je njihovoj vezi kraj.Elizabeth nije sigurna je li djevojka koju je vidjela Valeria, no pita se zašto je Valeria ne bi prepoznala.Valeria se počinje prisjećati. Sjeća se da je pucala u Juana Ignacija i da je bila u zatvoru pa se boji sjetiti svoje prošlosti. Kaže Agripini da se boji da je u prošlosti bila ubojica pa će radije ostati s njome.Lolita naredi Estrelli da prestane optuživati Samuela.
Salvador javi Samuelu da će sutradan rastava njega i Piedad biti okončana.
Angelita s Isidrom dolazi u stan Ane Lucíje i počinje diskretno spominjati oca djeteta, no Ana Lucía ne odgovara ništa. Isidro želi otići.Angelita kaže Guillermu što se dogodilo i kaže mu kako se osjeća. On joj savjetuje da kaže Isidru kako već zna istinu i neka zatraži rastavu. Angelita odluči posjetiti svoga djeda.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.