poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Irene kaže Armandu da kuća pripada Esteli, a tvrtka dvjema sestrama te da on mora otići. Elsa kaže mami da Elenina reakcija nije normalna, da je to bolesna ljubav koju Elena osjeća prema ocu. Slažu se da Eleni treba stručna pomoć, ali ona to odbija. Estela konačno uspije nasamo razgovarati sa Sofíjom o onome što je vidjela i shvati da je djevojka uzdrmana i više ne želi vidjeti oca. Estela pozove sve na doručak i svima kaže da će Armando, budući da se više ne slažu, otići živjeti negdje drugdje. Elena je očajna zbog rastave svojih roditelja. Kaže da se mora brinuti za tatu. Armando joj govori da mu je potrebna u kući kako bi pazila na Irene budući da mu je došla sve oduzeti. Aurora traži Horacija u hotelu i prizna da ne može zaboraviti vrijeme kada su bili zajedno i da ne može zanijekati svoje osjećaje. On joj odgovori da je više ne voli, a ona mu ne vjeruje i poljubi ga. Horacio joj govori da ga ostavi na miru, ali prekasno je jer je Meche vidjela nešto što joj se činilo kao strastven poljubac. Meche predbaci Horaciju i on je zamoli da zaboravi što je vidjela. Da ne vrijedi praviti skandal. Meche traži da on kaže Carlosu istinu, inače će ona. Meche pita oca Reynalda za savjet i on joj kaže da je bolje poslušati Aurorinu stranu prije nego što započne obiteljsku svađu. Ingrid stavlja kuvertu s novcem u ladicu svoga radnog stola. Angela sve gleda. Ona je još uvijek pod pritiskom banke i mora što prije smanjiti dug na kreditnoj kartici. Ángela izvadi omotnicu u kojoj je Ingrid držala novac. Pablo je diskretno gleda. Tim novcem Angela vrati veći dio duga. Armando smatra Ingrid odgovornom za nestanak novca i otpušta je.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.