Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Estela je odlučna izbaciti Armanda iz kuće i zove Irene da je podrži. Irene smjesta dolazi iz Pariza. Armando je bijesan na Angelu, ona ne shvaća zašto on želi živjeti sa ženom koja ga ne voli. Armando joj kaže da s njome ima samo seks i da nikad neće napustiti Estelu. Borit će se da je ponovno osvoji. Armando brani Angeli da mu prilazi. Elena je ljuta jer je mama izbacila dragog tatu iz kuće. Carlos dozna za psihotest koji je Aurora morala proći. Tužan je nakon što je saznao da je htjela spasiti Angelu od zatvora, te je optužila Andrésa. Aurori je žao jer se razočarao i moli ga da joj oprosti jer će uskoro postati roditelji. Carlosu ništa ne opravdava ono što je Aurora učinila. Ingrid sazna da je Andrés na slobodi i da je prekinuo s Elsom. Nježna je prema njemu i kaže mu da se klin klinom izbija. Guillermina u školi zaposli Natalijina muža, Brunu Parrasa. Armando kaže Esteli da neće prestati inzistirati na tome da mu oprosti. Aurora kaže Angeli da ako opet bude morala lagati kako bi je zaštitila, više neće. Problem između Carlosa i Aurore čini se nepremostivim. Andrés nastavlja istraživati Evinu smrt. Banka vrši pritisak na Angelu jer duguje mnogo novca na kreditnoj kartici i prijeti joj da će joj zaplijeniti imovinu. Irene sazna da je Estela izbacila Armanda iz kuće i pozli joj. Njezina bolesna ljubav ponovno izlazi na vidjelo. Silvia je vrlo nemirna na dan otvaranja dućana. Cijela joj obitelj pomaže.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.