Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

EPIZODA: 109

SADRžAJ

Miroslava posjećuje Leopolda odjevena u opaticu. Leopoldo joj ne vjeruje nijednu riječ. Piedad tjera Samuela da razgovara s Juanom Ignaciom i da mu kaže da prestane gnjeviti Valeriju. Istovremeno, Valeria kupuje pištolj da bi se zaštitila od Juana Ignacija. Juan Ignacio je napadne, a ona ga pogodi iz pištolja. Juan Ignacio i Valeria uhićeni su i nalaze se u policiji. Leopoldo plaća jamčevinu za nju, a Juan Ignacio ostaje u zatvoru.
Valeria dolazi kući vidjeti Lauritu. I Miroslava dolazi posjetiti Lauritu. Djevojčica je sretna jer opet vidi svoju „mamu“. Miroslava pokušava uvjeriti Hildu, Julija, Anu i Valeriju da se pokajala i da se vratila u Miami da bi sve zamolila da joj oproste. Nitko joj, osim Hilde, ne vjeruje nijednu riječi. Odnos između Leopolda i Valerije se komplicira. Valeria moli Leopolda da se ne viđa opet s Miroslavom, a on joj istovremeno obeća da neće dopustiti Juanu Ignaciju da joj se opet približi.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.