poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 5.3/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 61

SADRžAJ

Kad Héctor pokuša udaljiti Estelu od bunara dok vade Irenino tijelo, ona se odbija pomaknuti. Gerardo odlazi u Estelinu kuću izraziti sućut, ali nje nema. Elena kaže da će ona biti žena o kojoj je on oduvijek sanjao. Andrés na internetu traži bračni par Sotomayor. Estela kaže Armandu da vjeruje kako on ima nešto s Ireninom smrću. Angela uzima kaput koji je Armando ostavio u njezinoj kući i vidi da su na njemu krvave mrlje. Estela pokuša sakriti Ireninu ružnu smrt od svoje djece, ali Elena im sve kaže. Kad se Elsa te noći vrati u bolnicu, zatekne Horacija kako sjedi. Estela kaže Flor da je sigurna da je Armando ubio Irene. Elena je špijunira, ulazi u sobu i prijeti da će je vratiti u psihijatrijsku bolnicu ako nešto učini protiv Armanda. Angela govori Armandu o njegovu krvavom kaputu i dodaje da se on ne mora brinuti jer će mu ona dati alibi i riješiti se kaputa. Mrtvozornik obavještava Nataliju da je Irene zadavljena, da joj je slomljen gležanj i da je na kraju ubijena tupim oružjem. Gerado dobije papir o rastavi, ali podere ga. Natalia razgovara s Estelom u njezinoj kući, a ona joj kaže da misli kako je Armando ubojica.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.