Ocjena korisnika: 3/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Aurora sazna za vjenčanje Else i Horacija. Napušta posao u hotelu kako bi radila u dućanu s rukotvorinama s mamom. Meche moli Guillerminu da ju zaposli jer ima slobodna jutra. Guillermina pristane pomoći učenicima koji slabije uče. Meche kaže Elsi da nije mogla dobiti bolju šurjakinju. Silvia i Lamberto pripremaju dućan. Dolazi Angela, sazna da su se vjenčali i pokuša ih napasti, ali Carlos je spriječi. Nakon što Aurora padne na psihotestu, sudac utvrdi da je lagala i naredi da Andrés odmah puste na slobodu. Tijekom Andrésova posljednjeg dana u zatvoru svi se opraštaju od njega i vrlo su sretni. Stekao je mnogo prijatelja. Andrés izlazi iz zatvora i odluči da neće podnijeti protutužbu radi odštete. Lamberto to smatra vrlo plemenitim činom. Andrés je na slobodi. Silvia, Lamberto, Antonia i on sastaju se u Silvijinoj kući kako bi proslavili nakon što su se dogovorili da joj neće reći ništa o Elsinu vjenčanju. Nakon jela Andrés odlazi u šetnju i pojavi se na vratima kuće Quiroga gdje mu Elsa otvori vrata.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.