Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 87

SADRžAJ

Daniel ne želi nastaviti s manekenskom karijerom.Tony se želi oženiti Miroslavom, ali ona to ne želi.Alfredo se želi oženiti Piedad, ali ona to ne želi učiniti iz straha od Samuela.Isidro slijedi Anu Lucíju, ali Julio ga izbaci iz kuće i uhite ga. Leopoldo je živ i opet se sjeća svoje ljubavi za Valeriju, ali nekih se stvari ne može sjetiti do kraja jer ga muči amnezija. Ángela se želi udati za Isidra.
Piedad zamoli Valeriju da ostane s Leopoldom jer je njezina prisutnost neobično važna za njegov oporavak.Alex misli da Valeria nikad neće biti sretna s Leopoldom dok postoji Miroslava.Leopoldo kaže Valeriji da želi razgovarati o njima i njihovoj ljubavi. Valeria i Leopoldo prisjećaju se trenutka kad su se upoznali.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.