EPIZODA: 38

SADRžAJ

Valeria odlučuje reći Danielu da je Leopoldo otac njezine kćeri. Iako je doznao istinu, odlučuje da neće reći ništa kako bi zaštitio Miroslavu. Zabrinuta, Miroslava pita Salvadora vara li je Leopoldo, koji je odlučan da će pobijediti Valeriju na sudu.
Lolita je umorna od čekanja da Julio kupi stan pa ga ostavlja. Miroslava predlaže Leopoldu da vikend provedu u Cancúnu kako bi proslavili Lauritin rođendan, na što on pristaje. Tati je tužna pa je Salvador poziva na ručak ne znajući da je tužna jer je Alex poginuo.Juan Ignacio vraća se kući, no nitko ga ne dočekuje kao što je očekivao, osim njegova oca Samuela koji je sretan što ga opet vidi. Angelita doznaje da je Alex umro i brine se kako će Tati reagirati kada to dozna.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.