EPIZODA: 37

SADRžAJ

Miroslava pokušava prerezati žile i tako počiniti samoubojstvo, no samo se pretvara kako bi manipulirala Leopoldom. U bolnici mu liječnici kažu da bi je trebao odvesti psihijatru. Miroslava kaže Leopoldu da je to učinila jer se bojala da bi je mogao ostaviti zbog Valerije, ali on je nikada nije htio ostaviti i ne razumije njezinu ljubomoru.
Hilda pita Daniela može li pomoći Valeriji da pronađe svoju kćer i namjerava mu reći imena dvojice muškaraca koji su je zlostavljali, kada zazvoni telefon. Javlja se Daniel. Zove Piedad da mu kaže što se dogodilo njegovoj rođakinji Miroslavi.
Ana Lucía govori svojoj sestri Valeriji da je Miroslava pokušala počiniti samoubojstvo, na što zazvoni telefon i doznaju strašnu vijest: njihov brat Alex poginuo je nakon dolaska u Irak. U isto vrijeme, Tati ima grozan osjećaj da se nešto strašno dogodilo njezinu suprugu Alexu.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.