EPIZODA: 1

SADRžAJ

Dr. Kate McGinn (KELLI GIDDISH) nije tipični psiholog. Samosvjesna, elokventna i vrhunski obrazovana, radi u Talmadge Centru za bihevioralno zdravlje u New Yorku. To je institut svjetskog glasa u kojem se bave znanošću o duši. Nakon što je Kate iskusila regresiju u prošli život kao dvadesetogodišnjakinja, počela je vjerovati u reinkarnaciju. Uz pomoć psihoterapije i dara za čitanje ljudskih karaktera, pomaže riješiti zagonetke svojih klijenata istražujući njihovu svijest. Ona vjeruje da postoje stupnjevi ljudske svijesti i ponašanja koje znanost ne može objasniti. Naviknula na sumnjičavce oko sebe, iako joj ne smetaju, Kate je beskompromisna i neovisna. Njezin partner, Price Whatley (NICHOLAS BISHOP), potpuno je drukčiji. On je bivši njujorški policajac, pragmatičan i ciničan. Price je izmučena duša koja se teško nosi s krivnjom zbog pogibije supruge. Price misli da Kate hoda po rubu znanstveno prihvatljivog. Njihov odnos je buran, ali Priceove detektivske vještine i Katein nekonvencionalan način razmišljanja čine dojmljiv, iako pomalo disfunkcionalan tim.

Fotografije

Past life 01Past life 02Past life 03Past life 04Past life 05Past life 06Past life 07Past life 08

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Specijalisti za pravdu (2016)

    image
    A special team of the LKA Berlin rolls up unresolved criminal cases from the past.
  • #Javi se kad stigneš kući (2022)

    image
    Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
  • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

    image
    A team of detectives in Duisburg solve all kinds of crimes.
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.