Od scenarista Davida Hudginsa inspirirana knjigom The Reincarnationist od autorice M.J. Rose, dolazi 'Prošli život', dramska serija o neobičnom paru detektiva koji istražuju neobjašnjiv svijet. Jeste li ikada doživjeli déja vu ili sreli nekoga tko vas jako podsjeća na nekoga bliskog? Vjerujete li u karmu, sudbinu ili ljubav na prvi pogled? Jeste li imali izvantjelesno iskustvo? Ponekad, ako je duša u nekom konfliktu, sjećanja izbijaju na površinu. No što ako ta sjećanja pripadaju nekome drugome? Što ako se pomoću tih sjećanja mogu ispraviti pogreške iz prošlosti, razriješiti zločini i povezati se sa svojim prošlim životima?

Dr. Kate McGinn nije tipična psihologinja. Kate je samopouzdana, visokoobrazovana i inteligentna doktorica psihologije koja se bavi kognitivnim istraživanjima i vjeruje da kroz terapiju regresije njeni pacijenti mogu ulaskom u davnu prošlost riješiti probleme koji ih danas muče. Nakon što je s dvadeset godina iskusila odlazak u vlastiti prošli život, Kate je počela vjerovati u reinkarnaciju. Koristeći terapiju i svoj prirodni dar 'čitanja' ljudi, Kate počinje rješavati probleme svojih pacijenata istražujući njihovu podsvijest. Ona vjeruje da postoje razine svjesnosti i objašnjenja za ljudska ponašanja koja znanost ne može objasniti. S druge strane njen partner Price Whatley ima potpuno drugačiju priču. Price je detektiv koji je nedavno otpušten nakon dvanaest godina koliko je proveo u Odjelu za umorstva njujorške policije. Ciničan je i pragmatičan, pati zbog tragičnog gubitka supruge, gubitka kojeg nastoji sakriti pod svaku cijenu i zbog kojeg osjeća veliku krivnju. Nakon što počne raditi u timu s Kate i upozna se s njenim jakim uvjerenjima, Price počinje uviđati da postoji neki dublji razlog za sve što mu se događa i da možda postoji smisao za sve što mu se dogodilo. Smrt u ovom životu možda znači samo drugu priliku za neku staru dušu.

U svakom nastavku serije Price i Kate surađuju zajedno kako bi otkrili zagonetne zločine koje je teško razriješiti. U njihovom profesionalnom timu pojavljuju se dr. Malachi Talmadge (Schiff), stručnjak i legenda u području kognitivnog istraživanja, kao i dr. Rishi Karna (Patel), simpatični novak koji dolazi iz Calcutte te voli američku televiziju i kubanski jazz. Zajedničkim snagama ovi znanstvenici i detektivi rješavaju komplicirane i neobične slučajeve.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Specijalisti za pravdu (2016)

    image
    A special team of the LKA Berlin rolls up unresolved criminal cases from the past.
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
  • Trom (2022)

    image
    After a missing animal rights activist is found amid a local whale hunt, journalist Hannis Martinsson risks his own skin on the trail of a spectacular story,...
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
    Sanitäter, Polizisten und Feuerwehrleute mit, so RTL, „realem beruflichen Hintergrund“ sind die Protagonisten, die in dieser Reality-Reihe erfundene Dramen zum...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.