poster

I bogati plaču

LOS RICOS TAMBIEN LLORAN (2022)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasa)

EPIZODA: 35

SADRžAJ

Mariana kaže Sorayi da će se udati za Luisa Alberta iako se ona s time ne slaže. Luis Alberto kaže Mariani da ju je netko trovao i zato se razboljela. Luis Alberto, Mariana, g. Alberto, dr. Stramessi i Soraya su u Marianinoj sobi. Soraya glumi da se iznenadila kad je saznala da se sumnja da je Matilde imala veze s Marianinim trovanjem. Tamara i Santiago se poljube. Luis Alberto i Mariana kažu g. Albertu i Leonu da će se vjenčati za tjedan dana u Albertovoj kući. Britny pošalje poruku Santiagu da joj nedsotaje. Tamara odgovori na poruku, a da Santiago to ne zna. Napiše da je on zauzet i da ga pusti na miru. Uriel kaže Sorayi da León pronevjeruje tvrtkin novac. León kaže Víctoru da se moraju riješiti g. Alberta i da treba nekog liječnika koji je spreman sve učiniti za veliki iznos novca. Sofía ugleda Leóna i Sorayu kako se ljube u hodniku kuće Salvatierra, na vjenčanju Luisa Alberta i Mariane.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.