EPIZODA: 36

SADRžAJ

León otvori vrata hodnika, silom izvuče Sorayu i poljubi je, a ne shvaća da ih Sofía gleda. Mariana i Luis Alberto plešu na vjenčanju. Mariana napušta kuću, spremna za odlazak na medeni mjesec s Luisom Albertom koji je dočeka poljupcem. Sofía kaže Urielu da ga León i Soraya koriste za svoje planove. Uriel odlazi u Sorayin stan i ugleda je kako se ljubi s Leónom. Soraya otpusti Sofíju iz koncerna. Soraya kaže Urielu da se nekako udaljio, ali on to poriče. G. Alberto kaže sinu da će ga postaviti na mjesto kontrolora u koncernu. Daniela kaže dr. Murillu da je dr. Benítez napravio neke pretrage g. Albertu. Luis Alberto, Mariana i Daniela se slažu s g. Albertom da mora na operaciju srca. Mariana pokaže Luisu Albertu dokaz da je trudna. Sretni se zagrle. León i dr. Benítez su pokraj g. Alberta. On zaspi nakon što je dobio anesteziju.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.