poster

Kroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do Rima: Venice, Bologna and the Bay of Poets

From Paris to Rome with Bettany Hughes (2022)

putovanja, umjetnost, dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Ewen Thomson

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Venice, Bologna and the Bay of Poets

SADRžAJ

Dolaskom u Italiju, Bettany Hughes uživa u umjetnosti i kulturi Venecije. Otkriva izvanrednu Duždevu palaču, Galeriju Peggy Guggenheim i uživa u čarima Velikog kanala vozeći se gondolom. U Bologni otkriva živu gastronomsku scenu. Zatim ide na zapad i uživa u ljepoti talijanske rivijere.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 44 min

Fotografije

Kroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do Rima

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.