poster

Kroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do Rima: Florence, Lake Como, Milan

From Paris to Rome with Bettany Hughes (2022)

putovanja, umjetnost, dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Ewen Thomson

Ocjena: 8.0/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Florence, Lake Como, Milan

SADRžAJ

U Firenci, "kolijevci renesanse", Bettany Hughes uživa u kulturi grada, u djelima Botticellija i Michelangela. Odlazi na jezero Como i saznaje kako su se slavne osobe kroz povijest odmarale na talijanskim jezerima. Njezina posljednja postaja je Milano, modna prijestolnica Italije, gdje će pronaći odjeću za koktel zabavu s milanskim modnim znalcima.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 43 min

Fotografije

Kroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do RimaKroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do Rima

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.