Najveći zločini svih vremena

The Greatest Crimes of All Time (2017)

kriminalistički | Njemačka
Redatelj: Matthias Bittner

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Ovaj serijal u deset epizoda će začarati publiku svojom bogatom širinom. Svaka epizoda se koncentriše na jedan specifičan tip zločina. Svaki slučaj je drugačiji i poseban za sebe.
Bilo da se fokusiramo na serijskog ubicu žena ili na atentatora, svaka epizoda rekonstruiše i analizira četiri slučaja iz celog sveta. Ko je počinio zločine? Šta su njihovi motivi? Šta se desilo sa žrtvama i zločincima? I kako istražitelji uspevaju da dođu do zločinaca, uvereni u to da će ih stići pravda?
Slavni zločinci, spektakularna ubistva i lukave ucene - Najveći zločini svih vremena obrađuju najveće slučajeve u skorašnjoj istoriji, slučajeve koji nastavljaju da šokiraju današnji svet i koji će zauvek ostati zapamćeni.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Istrage podno Watzmanna (2019)

    image
    Ovo je serija o inspektoru Benediktu Beisslu koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu. Postaju je vodio gotovo sam, a...
  • Prevare (2011)

    image
    Detektivi kriminalističke reality serije „Prevara“ istražuju prijave i optužbe za počinjenje prevara. Istražitelji prikupljaju informacije od prijatelja i kolega...
  • Das Quartett (2019)

    image
    "The quartet", as the homicide K14 is also called, consists of four very different police officers who form a congenial team within the Leipzig police.
  • World's Most Evil Killers (2017)

    image
    An in-depth look at the lives and crimes of some of the World's most evil killers including Jeffrey Dahmer, Richard Ramirez, Cary Stayner, Leonard Lake, Dorothea...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.