Ovo je serija o inspektoru Benediktu Beisslu koji sa suprugom Elisabeth i kćerima Johannom, Marijom i Evom živi u Berchtesgadenu. Postaju je vodio gotovo sam, a onda je dobio novog kolegu Jerryja Paulsena koji se iz Hamburga preselio na jug. Obojicu podupire Max Ruffer, koji nije samo policajac, nego iz hobija i svira u bendu. Između Benedikta i Jerryja se nesuglasice i sitne svađe ne javljaju samo zbog Jerryjeve otvorenosti i modernih metoda istraživanja, nego i zbog činjenice da je Jerry dečko Beisslove kćeri Johanne. Dvojica inspektora moraju u svakoj epizodi riješiti jedno ubojstvo. Starosjedilac Beissl često poznaje i žrtve, njihovu okolinu, i potencijalne počinitelje. Serija je dobila naziv prema planinskom lancu Watzmannu koji se nalazi u Bavarskim Alpama, a samim time i u neposrednoj blizini mjesta radnje. Watzmann je vidljiv u mnogim kadrovima serije.

Bilo je na kanalima:

DasErste  Planet TV SI  One  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
 • WaPo Bodensee (2017)

  image
  A team of German maritime police solve crimes on and around Lake Constance.
 • #Javi se kad stigneš kući (2022)

  image
  Each episode follows the case of an innocent woman who has been abducted, harmed or even murdered by someone on what was an otherwise average day in her life.
 • Ubistvo u zemlji Amiša (2019)

  image
  Uz ekskluzivan pristup, intimne razgovore i realistične dramatizacije, Ubistvo u zemlji Amiša vodi gledaoce u skriveni svet, dok detektivi razotkrivaju tajne,...
 • Das Strafgericht (2002)

  image
  The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.