Ocjena korisnika: 9.3/10
(3 glasa)

Detektivi kriminalističke reality serije „Prevara“ istražuju prijave i optužbe za počinjenje prevara. Istražitelji prikupljaju informacije od prijatelja i kolega te rješavaju slučajeve nevjera i raznih obmana, utaja, pronevjera, varanja, laganja i podvala. Tim čine troje detektiva: Goran Stojićević vođa tima, suosjeća s prevarenim osobama, a varalice provocira i čeka da počine pogreške. Uvijek na visini zadatka tu je i detektiv-tjelohranitelj, sumnjičav, miran i staložen, Predrag Balcacanović, koji vodi tim Srpske asocijacije tjelohranitelja. Treći član tima je Dragana Sudžuk Vujić, racionalna, iskrena i pravedna detektivka, koja djeluje kao svojevrsna tampon-zona između Gorana i Peđe i koja često ljudima daje drugu šansu.

Emitira se na kanalima:

BN 2 HD  BN  

Bilo je na kanalima:

PINK PLUS  PINK  OBN  RTL  

Sljedeće epizode:

utorak
00:05
Balkanske prevare
srijeda
02:20
Balkanske prevare
srijeda
02:20
Balkanske prevare
PREPORUKE
  • Niedrig und Kuhnt - Kommissare ermitteln (2003)

    image
    A team of detectives in Duisburg solve all kinds of crimes.
  • Barcelonski kriminalisti (2017)

    image
    Sa svojim stručnim i atraktivnim odjelom za zločine kojeg vode Xavi Bonet i njegova šarmantna partnerica Fina Valent, Barcelona se uistinu može ponositi svojim...
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • Lenßen & Partner (2003)

    image
    Lawyer Ingo Lenssen and his team of investigators specializing in delicate cases of clients who prefer private investigation prior legal advice.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.