SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Pustinje

SADRžAJ

Divlji konji u unutrašnjosti žive mnogo drukčije od onih u planinama. Najveći dio dana pasu te kakad prijeđu 50 kilometara u potrazi za vodom. U ovoj epizodi istražujemo kako se snalaze u svom nepredvidljivom okolišu te kako on utječe na njihovu društvenu strukturu. Posjetit ćemo poznatu školu Ntaria u središnjoj Australiji u kojoj se osposobljavaju jahači rodea i goniči stoke. Vidjet ćemo polaznike kako hvataju i nježno krote divljega konja. To je proces koji se temelji na uzajamnom povjerenju i razumijevanju. Odlazimo ohrabreni spoznajom da će ove veličanstvene životinje i dalje slobodno živjeti.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Screen Heroes

    image
    Lights, camera.... action! “Screen Heroes: The Surf Film Festival World Tour” is a round up of the major surf film festivals around the globe. We are ready to...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.